WAT U MOET WETEN IN VERBAND MET HET CORONA VIRUS EN ONZE DIENSTVERLENING:

In verband met de verscherpte richtlijnen van RIVM en de Rijksoverheid heeft Notariskantoor Coops Rouweler besloten per direct een aantal maatregelen te treffen: 

  1. Wanneer u last hebt van de bekende Corona verschijnselen of in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest) verzoeken we u om niet bij ons kantoor langs te komen en telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.
    Besprekingen kunnen (bij voorkeur) ook via telefoon of andere communicatiemiddelen plaatsvinden.
  1. Voor veel rechtshandelingen is de mogelijkheid dat u daarvoor een volmacht verleend. Indien u dit wenst verzoeken wij u ook om contact met ons op te nemen.

Om de afspraken de komende weken en vooral de piek rond de 1e van de maand april goed te laten verlopen bieden wij u als verkoper en koper (die geen hypotheekakte nodig heeft) de mogelijkheid om:

Vooraf en tijdig de medewerkers van Notariskantoor Coops Rouweler te machtigen om de akte van levering namens hem of haar te ondertekenen (door vooraf bij ons op kantoor een volmacht te ondertekenen). U ontvangt per post of per mail alle informatie vooraf.

De sleutel wordt ingeleverd op de dag van inspectie bij ons kantoor.

Voor kopers met hypotheek bieden wij de mogelijkheid om een volmacht te tekenen in bijzijn van en ondertekend mede door de notaris in verband met de hypotheek. Dit is een notariële volmacht die in bijzijn en met de notaris wordt getekend op ons kantoor.

  1. Wij gaan terughoudend om met onaangekondigd bezoek dat niet op afspraak is.

  2. Wij vragen aan onze medewerkers om voor een deel thuis te werken. Er is een minimale bezetting aanwezig. Wij vragen u hiervoor uw begrip.
  1. Wij vragen u niet meer mensen naar afspraken mee te nemen dan nodig is.

Wij zullen op advies van de Rijksoverheid deze maatregelen in ieder geval tot 6 april 2020 hanteren.